Gek van VOETBAL? Bezoek ook onze webshop www.footballpalace.be
10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel

Wave Lightning Z8

Mizuno - Indoorschoen

Ref. V1GA2400 52
€ 159,95 € 127,96 -20%

Kies een maat

41
42
42,5
44


De nieuwe Mizuno Wave Lightning Z8 is gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar een lichte schoen met zachte demping en die sneller en hoger willen springen.

Geniet van zachte demping en een hoog energierendement met de MIZUNO ENERZY NEXT en SOCKLINER bij de voorvoet, plus de MIZUNO ENERZY tussenzool. Je springt sneller en hoger dan ooit met de ondersteuning van de nieuwe MIZUNO WAVE en de afgeronde hielstructuur. Al deze kenmerken hebben een opmerkelijk licht gewicht dankzij het monofilamentgaas.

VOORDELEN
• De MIZUNO ENERZY NXT en MIZUNO ENERZY SOCKLINER bij de voorvoet zorgen voor zachte demping en een hoog energierendement dat je kunt voelen.
• MIZUNO WAVE - Deze schoen is voorzien van de nieuwe WAVE-structuur die is ontwikkeld om maximale ondersteuning te bieden bij het springen. De PLATE is aan de buitenkant van de voorvoet verlengd om maximale ondersteuning te bieden voor stabiliteit bij het zetten van stappen en energieteruggave bij het springen.
• Dyna-Eyelet Wrap - De oogjesstructuur met grote uitsparingen zorgt voor een pasvorm die aanvoelt alsof hij de hele voet omhult.
• Streven naar een laag gewicht - Er wordt gebruik gemaakt van monofilamentgaas om een ??laag gewicht te bereiken. Het transparante mesh geeft een lichtgewicht uiterlijk en verbeterd ademend vermogen.
• Afgeronde hielstructuur - Ondersteunt springbewegingen die beginnen vanaf de hiel en verbetert de stabiliteit bij het nemen van stappen.
• Meer dan 50% gerecycled materiaal op de basisstof van synthetisch leer voor het bovenlichaam. Meer dan 90% gerecyclede inhoud

V1GA2400 52
Black10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel
© 2024 De Backer Sport BV - BTW BE 0863.511.816 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér