Gek van VOETBAL? Bezoek ook onze webshop www.footballpalace.be
10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel

Air Zoom Structure 25

Nike - Loopschoen

Ref. DJ7884-105
€ 129,95 € 116,96

Kies een maat

38
38,5
39
40
40,5
41
42


De Nike Air Zoom Structure 25 biedt stabiliteit waar je die nodig hebt en demping waar je die wilt, met ondersteuning tijdens lange runs, korte trainingen en zelfs dat korte rondjes aan het einde van de dag. Vanaf het moment dat je de schoen aantrekt, krijg je de vertrouwde en beproefde stabiliteit die je zoekt. Het middenvoetsysteem zorgt voor volledige ondersteuning en demping die comfortabeler is dan ooit.

Ondersteuning: hoog

Hoe meer ondersteuning een schoen biedt, hoe stabieler je natuurlijke looppas is. Een combinatie van gerichte ondersteuning en strategisch geplaatste demping zorgt voor een stevig gevoel bij iedere stap. Bij de Structure 25 draait alles om stabiliteit bij elke stap. De vernieuwde middenzool van foam zorgt samen met een bredere ondersteuning van de middenvoet en een zool die doet denken aan de onderkant van een schommelstoel voor meer stabiliteit onder de voet en soepelere overgangen van hak naar teen.

Demping: hoog

Hoe meer demping je onder je voet hebt, hoe zachter en comfortabeler je run voelt. Demping zorgt voor schokbescherming wanneer je voeten de grond raken. Het nieuwe en verbeterde foam in de middenzool zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel terwijl je je kilometers aflegt. De hoge foamlaag houdt je comfortabel. Het foam is gevormd zoals de onderkant van een schommelstoel en biedt ondersteuning voor de drie fasen van afwikkeling tijdens het hardlopen. Het biedt flexibiliteit wanneer je voet loskomt van de grond, een soepele ervaring wanneer je voet vooruit beweegt, en demping bij het contact met de grond.

Responsiviteit: minimaal

Hoe responsiever de schoen, hoe meer energieteruggave je bij elke stap krijgt. Of je nu een beetje sneller of met iets minder inspanning wilt hardlopen, responsieve schoenen geven je iets meer veerkracht bij elke stap om meer uit je run te halen. Een Zoom Air unit in de voorvoet biedt responsieve demping. Elke stap zorgt voor energieteruggave om je vooruit te helpen met een veerkrachtig, responsief gevoel.

Goede pasvorm

De goede pasvorm van de voorvoet geeft je voldoende ruimte om je tenen te spreiden. De bredere voorvoet sluit aan bij de bredere basis en de soepele ervaring. Extra structuur en omsluiting rond de hak zorgen voor meer ondersteuning.

Wat is er nieuw aan de Structure 25?

We hebben aan deze schoen nog meer foam toegevoegd dan aan onze vorige Structures en de ondersteuning en het comfort zijn ook verbeterd in vergelijking met zijn voorganger. Het nieuwe en verbeterde foam onder de voet zorgt voor ondersteuning.

Meer pluspunten

We hebben de materialen aan de binnenkant van de hak, kraag en tong zachter gemaakt, zodat elk deel van de schoen dat met je enkel in contact komt, soepel en comfortabel aanvoelt.
De enkellaagse mesh biedt ventilatie en stevigheid.
De stevige rubberen zool heeft groeven in de voorvoet voor flexibiliteit, en verticale groeven aan de zijkant zorgen voor stabiliteit.

Productgegevens

Aansluitende veters
Voorgevormde hak
Gewicht: 322 gram (herenmaat 44)
Hak-tot-teen verloop: 10 mm
Niet bedoeld als beschermende gear (PPE)
Weergegeven kleur: White/Glacier Blue/Vapour Green/Black
DJ7884-10510% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel
© 2024 De Backer Sport BV - BTW BE 0863.511.816 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér