Gek van VOETBAL? Bezoek ook onze webshop www.footballpalace.be
10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel

GT-2000 12

Asics - Loopschoen

Ref. 1011B691-002
€ 159,95 € 143,96

Kies een maat

42
42,5
45


De Asics GT-2000™ 12 hardloopschoen biedt geweldige ondersteuning om comfortabel te kunnen hardlopen zodat je je hoofd leeg kunt maken. Dit is de meest comfortabele versie van de schoen tot nu toe en de ideale keuze als je op zoek bent naar extra ondersteuning tijdens het hardlopen.

De 3D GUIDANCE SYSTEM™ technologie van de schoen ondersteunt de plaatsing van je voet en biedt een natuurlijke voorwaartse ondersteuning met extra stabiliteit. Bovendien ervaar je dankzij de PureGEL™ technologie en het zachte FF BLAST™ PLUS foam extra comfort als je gaat hardlopen.

Welke eigenschappen maken de GT-2000™ 12 hardloopschoen comfortabel?

De 3D GUIDANCE SYSTEM™ technologie biedt extra ondersteuning door je voet op een natuurlijk wijze te sturen tijdens het hardlopen.
De nieuwe PureGEL™ technologie verbetert het zachte comfort en de schokdemping om de impact op je gewrichten te verminderen, waardoor je comfortabel kunt blijven hardlopen.
Het FF BLAST™ PLUS foam zorgt voor zachtere landingen en extra demping, zodat je ook comfort ervaart op hardere ondergronden.

Welke eigenschappen maken de GT-2000™ 12 tot een geweldige keuze?

Deze schoen is ontworpen voor comfort en ondersteuning. We hebben de schoen urenlang getest in ons Institute of Sports Science (ISS) in Japan. De GT-2000™ 12 hardloopschoen heeft extra technische eigenschappen die je tijdens het hardlopen ondersteunen, zoals hieronder staat beschreven onder 'Technologie en eigenschappen'.

Stijlnr #: 1011B691-002

Techniek en functies
3D GUIDANCE SYSTEM technologie
Bestaat uit drie verschillende delen die zijn ontworpen om extra stabiliteit te bieden door de voet op een natuurlijke wijze te geleiden.
PureGEL technologie
Verbetert de zachtheid en schokdemping om de impact te verminderen.
FF BLAST PLUS foam
Biedt lichtgewicht, premium demping voor extra comfort.
Jacquard mesh bovenwerk
Verbetert het ademend vermogen en het comfort.
Rubberen AHARPLUS buitenzool
Zorgt voor maximale stevigheid.
OrthoLite X-30 sockliner
Biedt zacht instapcomfort.
Reflecterende details
Verbetert de zichtbaarheid in omstandigheden met weinig licht.
Vegan-friendly
We hebben geen materialen van dierlijke oorsprong gebruikt in het ontwerp en bij de materiaalselectie, waaronder de garens, lijmen of andere kleefstoffen die in het product worden toegepast. *Het product is niet door een onafhankelijke externe partij gecertificeerd als vegan.
Ontworpen met aandacht voor het milieu
Minstens 50% van het primaire bovenwerk bestaat uit gerecyclede materialen. We hebben ook minder water gebruikt en minder CO2 uitgestoten bij de productie van de sockliner van de schoen. Beter voor jou10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel
© 2024 De Backer Sport BV - BTW BE 0863.511.816 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér