Gek van VOETBAL? Bezoek ook onze webshop www.footballpalace.be
10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel

LVD Limited Edition Stick - Ultimate Guard Bow

Osaka - Hockeystick

Ref. STK00061-0000
€ 179,95 € 143,96 -20%

Kies een maat

36,5


De LVD-stick is ontworpen in samenwerking met en vernoemd naar de Belgische Red Lion, Loic Van Doren. Loic heeft het grootste deel van zijn professionele carrière een gewone Osaka-stick gebruikt. Maar na goed te hebben geluisterd naar zijn geweldige input met betrekking tot de behoeften van de moderne keeper, kwamen we op de proppen met de LVD.

De Guard Bow is een relatief rechte stick met een lichte kromming die natuurlijk aanvoelt in de handen van keepers. Het speciale ondergreepsysteem is speciaal ontworpen om keepers te helpen hun handen van de voorkant naar de van de voorkant naar de achterkant van de greep kunnen glijden en in een handomdraai opnieuw kunnen pakken. De tactiele feedback van verschillende substructuren helpt je goede gewoontes op te bouwen op de doellijn.

Een ander nuttig kenmerk is de witte richtlijn aan de zijkant van de stick - dit helpt keepers om hun stickpositie in de hoeken van hun bij te houden. stickpositie in de hoeken van hun vision. Elke fractie van een seconde die op de doellijn wordt uitgespaard, kan een wereld van verschil maken. verschil maken.

Productdetails
LVD-ondergreepsysteem
Ontwerp LVD-richtlijn
30% carbon - inclusief 18K Silver Textreme®
65% glasvezel
5% kevlar versterking10% korting op alle artikelen Gratis verzending vanaf € 50 Snelle levering Winkel van 800 m² in Zoersel
© 2024 De Backer Sport BV - BTW BE 0863.511.816 - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér